כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

ביקור במסעדת וייס החדשה

טור ביקורת מסעדות מאת אלי כהן

ביקור במסעדת וייס החדשה מאת אלי כהן

מסעדת וייס ממוקמת בבניין היסטורי מרהיב משנת 1909

שף המסעדה הינו גיל דהן.

המסעדה הינה מטבח ישראלי עם שיטות בישול מיוחדות.

הזמנת השולחן דרך אתר המסעדה – מצוינת. המסעדה לא מוודאת הגעה טלפונית ומסתפקת באישור חוזר לנייד או למייל על אישור ההזמנה הראשוני.


התקבלנו על ידי מארחת מסבירת פנים ושרותית מאוד. הושבה לשולחן תוך מספר דקות סביר בהחלט.

המסעדה שומרת על המוטיבים היפהפיים של המבנה התל אביבי ההסטורי בעל התקרה הגבוהה. למסעדה מטבח פתוח, נקי ומעודכן.

המלצרים מקצועיים מאוד מכירים את המרכיבים של כל המנות (וזה לא פשוט כי בכל מנה ישנם מרכיבים רבים לרבות מרכיבי התיבול). אותה מלצרית שקיבלה את ההזמנה ממשיכה לתת שרות עד גמר הביקור, אליה מצטרפים מדי פעם מלצרים נוספים לתגבור השרות.

הגענו לארוחת ערב (עדיין אין ארוחות צוהריים או ארוחות עסקיות)

ראשית יש לציין שקיים תפריט המחולק ל: ירקות, ים ויבשה. אין כאן הפרדה למנות ראשונות / ביניים / עיקריות. ההמלצה של המלצרית הינה לבחור מספר מנות ולחלוק במסגרת המשתתפים.

1. חסה קיסר ועלי פרא עונתיים, תפוח מוחמץ, גבינה גלילית של משק יעקבס, ויניגרט דבש וחרדל – מנה מדוייקת, טעימה והייתה ערבה לכל הסועדים.

2. ברוקולי, שעועית ירוקה, אפונת גינה, קרם לאבנה וליים חלמון כבוש מגורד וציר ירקות ירוקים – מנה טעימה מאוד.

3. סשימי סלק אפוי על מלח, קרם סלק ושאלוט, לאבנה עיזים, אוכמניות ובצל כבוש – מנה שמוגשת בצורה יפהפייה כמו כן טעימה מאוד – חוסלה תוך שניות מרגע ההגעה לשולחן.

4. כיסוני בצק פסטה במילוי מנגולד וגבינת בושה ישראלית, ציר דלעת וקרם פרש – מנה טעימה והניראות אלגנטית מאוד.

5. פילה דג ים, פירה כרובית וטחינת צנובר, כרובית צלויה וציר דגים – מנה מעולה.

6. נתח היום – היה פילה – קרם תפוחי אדמה, תפוח אדמה פריך וציר בקר.

כמו כן הוגש לחם מיוחד בצורת קרואסון עם סחוג תחמיץ וקרם גבינת עיזים.

בגזרת הקינוחים

7. פנה קוטה יוגורט ,קראמבל שקדים ושסק צלוי – מנת קינוח נהדרת.

8. גראטן תפוחים, סירופ שומר וגלידת שיבולת שועל – מנת קינוח טעימה מאוד ומתאימה לטבעונים.

.

בסיום הארוחה ניתן להזמין שתיה חמה.

קיים תפריט מכובד של קוקטיילים, יינות ומשקאות חריפים – ניסינו שני קוקטליים – גם הם היו מצויינים.

סכום החוויה:

המנות ברמה גבוהה, משובחות מאוד. מורגש שימוש בחומרי גלם מובחרים ביותר, עם תיבול שערב לחך הישראלי. ניראות המנות הינה אלגנטית ונעימה לעין.

מסעדה המשרה אווירה צרפתית / אלגנטית.

אחזור לשם בקרוב והפעם לנסות מנות נוספות מהתפריט ומהמיוחדים שהשף יוצר כל יום.

כתובת:הרצל 2, תל אביב יפו

טלפון03-570-7477

גראטן תפוחים – קינוח
פנה קוטה יוגורט, קראמבל שקדים ושסק צלוי – קינוח
חסה קיסר ועלי פרא עונתיים
סשימי סלק אפוי על מלח

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem