כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

צפו במתכון לשקשוקה ירוקה

באדיבות שף אסף גרניט הפרזנטור והיועץ המקצועי של רשת נעמן

מתכון לשקשוקה ירוקה באדיבות שף אסף גרניט הפרזנטור והיועץ המקצועי של רשת נעמן

מרכיבים:
2כפות שמן זית
2 יחידות בצל קצוץ לקוביות קטנות
3 שיני שום פרוסות
4 גבעולי מנגולד קצוץ (אחרי שקוצצים, להפריד בין הגבעול לעלים)
1שקית תרד
250 מ"ל שמנת מתוקה
4-6ביצים (תלוי בכמות האנשים)
גבינת פטה/גבינה מלוחה לבחירתכם
3גבעולים של זעתר טרי- מופרד מהגבעול
מלח
פלפל שחור

הוראות הכנה:
במחבת רחבה חממו את השמן, הוסיפו את הבצל וערבבו. לאחר שהבצל מתחיל לקבל צבע, הוסיפו את השום וערבבו שוב.

הוסיפו את החלק הלבן של המנגולד, תבשלו כ-12 דקות תוך כדי ערבוב. לאחר מכן הוסיפו את החלק הירוק, המשיכו לערבב עד שהמנגולד מאבד כחצי מנפחו.
חזרו חלילה עם התרד.
הוסיפו את השמנת, הרתיחו, תנמיכו את הלהבה, תכסו את המחבת ובישלו עוד כ-10 דקות.
הוסיפו מלח ופלפל לפי טעמכם האישי.
שיברו את הביצים לתוך התבשיל, הניחו פטה מעל כל ביצה ועלי זעתר טריים.
כסו את התבשיל ובישלו על אש בינונית/נמוכה עד למידת עשייה רצויה של ביצים.

קרדיט צילום – תמי בר שי.


אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן