גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

איך להכין לאבנה ביתית?

לאבנה ביתית, שהיא הרבה יותר טעימה מלאבנה קנויה, וגם יותר בריאה- אין בה חומרים משמרים תעשייתיים. 

מצרכים:

4 ליטר יוגורט טבעי

3 כפיות מלח מחוקות

1 כפית מיץ לימון


אופן ההכנה:

מערבבים היטב את המרכיבים ומניחים לצינון במשך 6 שעות בטמפרטורת החדר. 

שופכים לתוך שק מבד ערבי (בד כותנה ארוג גס ולא צבוע, כמו בד טטרה) ותולים לכמה שעות כדי שהנוזלים ייצאו.

מומלץ להגיש עם שמן זית, פיתות חמות וזעתר.

בתיאבון!

אפרת שיין – פשוט להשקיע בעצמך 

להצטרפות לקבוצת הטיפים והמתכונים: https://bit.ly/44FDC4A

רוצים להיות מעודכנים בעוד נושאים שמעניינים אותכם? תצטרפו לקבוצות הווטסאפ שלנו בלחיצה אחת

1.להצטרפות וקבלת כל העדכונים מתחום הבריאות והריקולים לנייד שלך –לחצו כאן

2.להצטרפות וקבלת עדכונים ביטחוניים ופלילים לנייד שלך לחצו כאן

3.להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

4.פורום הנדל"ן הוקם למענכם:ניתן לפרסם דירות למכירה והשכרה בחולון,בת ים וראשון לציון ובנוסף נפרסם כתבות הקשורות לנדל"ן-להצטרפות –לחצו כאן

5.קבוצת טיולים ופנאי – לקבלת המלצות ועידכונים באירועים מיוחדים ופנאי: להצטרפותלחצו כאן

6קבוצת עדכוני חדשות של חולון-להצטרפות לחצו כאן

7.קבוצת עדכוני חדשות של בת ים-להצטרפות לחצו כאן

8.קבוצת עדכוני החדשות של ראשון לציון-להצטרפות לחצו כאן

Exit mobile version